Valikko Sulje

TAKAISIN

Viikonloppuna nähtiin tiukkaa vääntöä SM Kaukalopallossa

Viikonloppuna pelattiin SM Kaukalopalloa yhteensä kolmen ottelun verran. 

 

Lauantai 

Lauantai starttasi RB KIKKA 88 ja RB Oulun välisellä ottelulla, jossa imatralaiset onnistuivat nappaamaan täyden pistepotin lukemin 7-5. Ottelun tehomiehenä toimi kotijoukkueen Mikko Suninen 3+1 tehoilla. Vierasjoukkueen tehokkain oli Jussi Mettovaara 1+1. 

Lauantai-illan jännäriksi muodostui RCP:n ja Vikingsien välinen ottelu, jossa 3 erän jälkeen tilanne oli kutkuttava 5-5. Ottelun paremmuus ratkesi jatkoajalla, kun Matias Leinonen onnistui illan toisella osumallaan nappaamaan ekstrapisteen kotijoukkueelle. 

 

Sunnuntai 

 

Sunnuntaina pelattiin yksi ottelu, kun TNC isännöi RB Oulua Olvi Areenalla Kuopiossa. Lauantaina Oulun kokema tappio Imatralla ei paljoa lannistanut joukkuetta, kun Oulu oli tehokkaalla jalalla liikenteessä heti ensimmäisessä erässä tehden neljä maalia kuopiolaisten rysään. Toinen erä oli taas TNC:n näytöstä, kun kuopiolaiset onnistuivat karkaamaan kahden maalin johtoon tehden 5 maalia. Kolmannessa erässä tasaisten vaiheiden jälkeen oululaiset onnistuivat kuitenkin kääntämään pelin voitoksi 7-8 lukemin. Ottelussa kotijoukkueen tehomiehinä häärivät Pekka Palm 2+1, Ville Timonen 2+0 ja Jani Petteri Lyytinen 1+1. Vierasjoukkueen pistemiehinä toimivat Jussi Mettovaara 3+0 ja Juuso Koskelo 1+2. Maalivahti Tomi Törmäkoskelle kirjattiin peräti 49 torjuntaa ja hänet palkittiin kentän parhaana pelaajana. 

 

SM Kaukalopallo jatkuu jo ensi perjantaina (17.11) Kuopiossa kun TNC ja NapaKP ottavat mittaa toisistaan. Ensi viikonloppuna pelataan yhteensä 4 ottelua SM Kaukalopalloa.  

 

Käy kurkkaamassa viime viikonlopun tulokset sekä tulevat kierrokset: SM KAUKALOPALLO (torneopal.fi) 

 

SM Kaukalopallo | Ruutu  (Tallenne: RC Pajulahti – Vikings 11.11) 

Ottelutallenteet kaukalopallo.tv (kaikki ottelut)