Valikko Sulje

TAKAISIN

SM Kaukalopallo: Kuopiossa juhlittiin maaleilla, TNC siirtyi sarjakärkeen

Viikonloppuna pelattiin neljä ottelua SM Kaukalopalloa 

 

TNC oli vahva ja tehokas kotijoukkue viikonlopun SM-otteluissa. Kuopiolaiset isännöivät kolmea ottelua, joissa kahdesti vastaan asettuivat NapaKP, ensin perjantai-iltana Lippumäen jäähallissa ja toisen kerran sunnuntaipäivänä Olvi Areenalla. Ensimmäinen kohtaaminen oli kotijoukkueen maali-iloittelua, sillä TNC onnistui laittamaan pallon NapaKP:n maaliin peräti 15 kertaa, ottelun loppulukemiksi kirjattiin 15-5. TNC:n joukkueesta maalinteossa onnistui 8 eri pelaajaa. Kovimmat pisteet kirjauttivat; Jani Petteri Lyytinen 3+3, Matias Kiiskinen 1+5, Mikko Hyvönen 4+0, Pekka Palm 2+2 sekä Ville Timonen 1+3. Vierasjoukkueen pistemiehinä toimivat Toni Backman 2+0 ja Lauri Pohjola 1+1.  

 

Lauantain SM-sarjan ensimmäinen kierros pelattiin Imatralla, jonne NapaKP oli matkannut seuraavaan taistoon. Ottelu eteni varsin tasaisissa merkeissä ollen kolmen pelatun erän jälkeen tilanteessa 5-5. Ottelun ratkaisu nähtiin jatkoajalla, kun Mikko Suninen pääsi ujuttamaan pallon maaliin samalla juhlien hattutemppua. Kotijoukkueen tehokkaimmat Mikko Suninen 3+0 ja Arttu Suhonen 2+0. NapaKP:n tehokkaimpana Ilkka Posio 1+1.  

Lauantain toinen ottelu pelattiin TNC:n ja Vikingsien välillä. Reissun päälle lähteneet nummelalaiset saivat kokea kuopiolaisten tehokkuuden heti ensimmäisessä erässä. Kotijoukkue pääsi jatkamaan siitä, mihin olivat edellisiltana jääneet ja tauolle mentiin 5-0 tilanteessa. Tästä tahti ei hyytynyt, vaan maaleja nähtiin kotijoukkueen toimesta vielä 7, nummelalaisten kiri ei ottanut tuulta alleen ja ottelu päättyi TNC:n selvään voittoon lukemin 12-6. TNC:n tehokkaimmat olivat Ville Timonen 3+1,  Matias Kiiskinen 2+2, Eevert Taipale 2+1 sekä Mikko Hyvönen 1+2. Vikingsin pistemiehinä Pietari Oksa 1+2 ja Ville Nieminen 2+0. 

 

Sunnuntain ainoassa kamppailussa kohtasivat revanssimielessä TNC ja NapaKP. Perjantai-illan rökäletappio näytti olevan täysin nollattu vierasjoukkueen leirissä, sillä ottelusta kehkeytyi hyvin tasainen näytös. Ottelussa myös varmasti näkyi joukkueiden kova ottelukuorma, sillä kyseessä oli jo kolmas taisto noin kahden vuorokauden sisään. Ottelun paremmuus ei ratkennut vielä varsinaisella peliajalla, vaan ratkaisua lähdettiin hakemaan jatkoajalla. Jatkoerä ei kerennyt vanheta minuuttiakaan, kun ratkaisumiehenä tällä kertaa toimi Pekka Palm. Näin kuopiolaiset onnistuivat nappaamaan täyden pistepotin kaikista viikonlopun otteluista siirtyen samalla sarjakärkeen 4 pisteen erolla sarjakakkoseen RB Ouluun. Oululaisilla pelattuna 3 ottelua vähemmän. NapaKP sai pistetilin auki ja pitkänmatkalaisilla kotiin tuomisena on 2 sarjapistettä. 

 

Seuraavan kerran SM Kaukalopalloa pelataan Nummelassa lauantaina 25.11 klo 19:30, Vikings vastaan RCP. 

 

Käy kurkkaamassa viime viikonlopun tulokset ja tulevat ottelukierrokset: SM KAUKALOPALLO (torneopal.fi) 

 

Uutisia viikonlopun otteluista: 

Napapiirin Kaukalopallolle ei voittoja, mutta kaksi sarjapistettä | Lapin Kansa 

Napapiirin Kaukalopallon pistetili jäi avaamatta Imatralla – kotijoukkue otti jatkoaikavoiton | Lapin Kansa 

 

Täältä voit palata viikonlopun otteluihin: 

SM Kaukalopallo | Ruutu  (Tallenne: RB KIKKA 88 – Napapiirin Kaukalopallo 18.11) 

Ottelutallenteet kaukalopallo.tv (kaikki ottelut)