Vuoden 2022 SM Kaukalopallon ottelut nyt pelattu, ottelut jatkuu taas ensi vuonna!

Viime viikonloppuna 17.-18.12.2022 pelattiin vuoden 2022 viimeiset SM Kaukalopallon runkosarjan ottelut Lappeenrannassa ja Rovaniemellä.

Tulokset

Lappeenrannan kotijoukkueen Lauritsalan Visan päävalmentaja Teppo Ryhänen kommentoi viikonlopun pelejä:

”Oli kiva pitkästä aikaa tarjota lappeenrantalaisille pääsarjatason pelejä ja yleisöä olikin saapunut mukavasti paikalle. Meiltä ensimmäinen peli oli täysin ohipeli ja RCP oli juuri niin vahva ja tehokas kuin arvelinkin. Ehkä meidän nuoren joukkueen lataus meni yli ja se näkyi kentällä lamautumisena, ei nähty joukkueelta sitä normaalia vauhdikasta ja taistelevaa ilmettä eikä valmennuskaan pystynyt löytämää lääkkeitä oman pelin löytämiseen, ehkä lamaantuminen näkyi valmennuksessakin. Joukkueen vaisu asenne tuli yllätyksenä varmaan kaikille. Sunnuntaina vastaan tuli RB-Oulu ja saatiin jostain kaivettua loistava taistelu ilme, mikä näkyi kentällä ja RB-Oulu oli ajoittain helisemässä kun vyöryttiin vauhdilla Oulun kenttäpäätyyn ja saatiin luotua paljon hyviä maalipaikkoja sekä viisikko puolustaminen alkoi näyttämää siltä miltä sen pitäisikin näyttää. Ottelu oli mielestäni hienokseltaan meidän hallintaa, mutta Oulu käytti maalipaikat todella tehokkaasti hyväkseen ja ottelu ratkesi harmittavaan pomppumaaliin, jollaista en ole minun kaukis uralla koskaan nähnyt, sen voi jokainen käydä ruudusta katsomassa. Joukkue olisi ansainnut pelistä mielestäni vähintään pisteen sen verran hyvä tasonnosto tehtiin lauantaisesta. Viikonlopun peleistä saatiin paljon oppia ja huomattiin, mitä se vaatii, jotta pärjättäisiin kärkijoukkueita vastaan, uskon että tammikuussa Kuopiossa nähdään meiltä entistä parempaa peliä ja noustaan taistelemaan viimeisestä lopputurnauspaikasta. Loppuun haluan toivottaa kaikille oikein hyvää ja rauhaisaa joulua.”

SM Kaukalopallon kokonaistilanne tällä hetkellä:

Tällä hetkellä kärjessä ovat tasapistein RC Pajulahti sekä Team No Control. Kumpikaan joukkue ei ole hävinnyt yhtäkään ottelua, mutta ovat pelanneet kaksi tasapeliä.

 

Ottelut katsottavissa jälkikäteen Ruudusta: SM Kaukalopallo | Ruutu

 

Seuraavan kerran SM Kaukalopalloa pelataan ensi vuoden puolella 14.-15. tammikuuta Kuopiossa ja Kempeleessä.

 

Tuomarit Rovaniemellä 17.12.