Trio-juniorit sinettiseuraksi

 

Trio-juniorit sinettiseuraksi

Kaukalopalloseura Trio-juniorit on Suomen ensimmäinen kaukalopalloseura, joka on saanut arvokkaan Nuori Suomi-sinettiseuratunnuksen. Seura vastaanotti tunnuksen sinettiseurajuhlassaan sunnuntaina 16.12. Tunnuksen luovutti Suomen Kaukalopalloliiton liittohallituksen jäsen Reima Jääskelä. Juhlassa olivat mukana myös naurukouluttaja Vesa Karvinen ja joulun alla tietenkin joulupukki.

Trio-junioreiden toimintaa on kehitetty alusta alkaen, kymmenen vuoden ajan, sinettikriteerien mukaisesti. Seuran toiminnassa korostuu pelaamisen ja liikunnan harrastamisen ilo. Puheenjohtaja Hannu Mäntylä korostaa perheiden kanssa tehtävää yhteistyötä lasten ja nuorten kasvatuksessa. Kaukalopallo lajina mahdollistaa lasten ja nuorten sekä heidän vanhempiensa yhteisen harrastuksen. Trio-junioreiden voimavara on lukuisat sitoutuneet, vapaaehtoistyötä tekevät vanhemmat.

Suomen Kaukalopalloliiton liittohallituksen jäsen Reima Jääskelä luovutti sinettiseuratunnuksen Trio-junioreiden puheenjohtajalle Hannu Mäntylälle (oik.).