Talven kaukiskoulut ovat päättyneet

Kiitos kaikille kaukiskouluvetäjille ja kaukiskouluissa innokkaasti mukana olleille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Toivottavasti teillä kaikilla on ollut hieno talvi kaukalopallon parissa. Toivomme tietenkin, että kipinä kaukalopalloa kohtaan syttyi, ja samat kaukiskoulut ja harrastajat jatkatte myös ensi talvena kaukiskoulujen parissa.

Talvella 2021-2022 kaukiskouluja oli hienosti Lappeenrannassa, Oulussa, Jyväskylässä ja Helsingissä. Yhteensä kaukiskouluja oli viisi, kun Helsingissä oli kaksi kaukiskoulua. Lapsia yhteensä kaikissa kaukiskouluissa oli noin 80! Joissakin kaukiskouluissa toiminta liikutti myös vanhempia, joten on hienoa, että saimme kaukiskoulujen avulla liikkumaan lapsien lisäksi myös aikuisia kaukalopallon parissa.

Kaukiskoulut lisääntyivät tänä vuonna hienosti, sillä aikaisempana talvena oli vain yksi kaukiskoulu, jossa oli 30 lasta mukana. Tietenkin teemme lisää työtä sen eteen, että kaukiskoulujen ja harrastajien määrän kasvu jatkuisi, ja ensi talvena mukana olisi vielä enemmän seuroja vetämässä kaukiskouluja ja lapsia harrastamassa kaukiskouluissa.

Kiitos vielä kerran kaikille ja mukavaa talven jatkoa!

RB Tigersin kaukiskoulu Oulussa.

Lauritsalan Visan kaukiskoulu Lappeenrannassa.

Helsingin kaukalopallo ry:n kaukiskoulu.

Keski-Suomen kaukalopallo ry:n kaukiskoulu Jyväskylässä.

 

Kaukiskouluun liittyvissä kysymyksissä voi olla yhteydessä liiton seurakehittäjään.

Satu Tiihonen

050 553 8922

satu.tiihonen@kaukalopalloliitto.fi