SM-sarjan tuloskooste

Imatralla pelattiin kaksi kierrosta SM-sarjaa

 

Tulokset viime kierroksilta

RB Kikka 88 pääsi viettämään tuplapeliviikonloppua kotiluolassaan Imatralla. Lauantaina he saivat vastaansa Kuopiosta saapuneen sarjakärki TNC:n ja sunnuntaina hyvää nousujohteista kautta pelaavan lahtelaisryhmän RCP:n.

Lauantai 3.2.

RB KIKKA 88    4 – 8   TNC

(2-1,1-4,1-3)

Kotijoukkueen pistemiehinä toimivat Sami Virolainen 2+0 ja Perttu Vuojolainen 1+1. Vierasjoukkueella maalinteossa onnistui kuusi eri pelaajaa, kovimpina pistenikkareina toimivat Pekka Palm 3+0, Olli-Pekka Auvinen 1+2. sek Eetu Toivola 2+0.

Sunnuntai 4.2.

RB KIKKA 88    4 – 8  RCP

(0-3,2-0,2-5)

Kotijoukkueen neljässä maalissa oli jokaisessa eri tekijä. Lauantain tapaan maalinteossa onnistui jälleen Perttu Vuojolainen, kotijoukkueen muista maaleista vastasivat Panu Ahoraita, Janne Luostarinen sekä Marko Paukku. Lahtelaisryhmä onnistui myös laajalla rintamalla, 2+1 tehopisteet kirjauttivat Santeri Maununen sekä Mikko Peltonen.

RB Kikan Toni Silmärin mietteitä viikonlopun otteluista: ”Pelejä on vaikea voittaa, jos häviää maalille saakka tulleet laukaukset kahdessa pelissä 94-45. Siihen lisättynä 10kpl 2min jäähyjä, kun vastustajat saivat vain 4kpl 2min jäähyjä.

Tilanne tiedettiin haastavaksi heti lauantaina aamulla, kun selvisi että runkopelaajia meiltä puuttuu paljon koko viikonlopun ajan. Lähdettiin silti taistelemaan pisteistä, molemmissa peleissä pelattiin 1 hyvä erä. Se ei valitettavasti riitä tällä tasolla voittamiseen. Siihen päälle runsaasti kyseenalaisia tilanteita molemmissa peleissä, joissa valitettavasti olimme lähes poikkeuksetta ottavana osapuolena. Ei tässä auta paljon jäädä murehtimaan menneitä, tulevana viikonloppuna ollaan selkä seinää vasten kun lauantaina pitää ottaa vähintään piste RCP:ltä ja sunnuntaina voittaa Vikings varsinaisella peliajalla. Onneksi ainakin tällein alkuviikosta pelaajatilanne näyttää hyvältä loppuviikolle. Toivotaan että se myös pysyy sellaisena, eikä jouduta jossittelemaan sen takia.”

 

Uutisia: RCP:lle rutiinivoitto – Santeri Maununen liekehti | Urheilu | Etelä-Suomen Sanomat (ess.fi)

Ottelutallenteet nähtävissä: Kaukalopallo.tv