SM Kaukalopallon viikonlopun tulokset

Viikonloppuna pelattiin kaksi ottelua SM-sarjaa

 

Viikonlopun tulokset

 

RCP 6 – 3 RB-Oulu

(2-0,1-1,3-2)

SM-sarjassa nähtiin kaksi kiinnostavaa ottelua, joista ensimmäinen käytiin RCP:n ja RB-Oulun välillä. Ottelu osoittautui erittäin nopeatempoiseksi ja viihdyttäväksi, kun molemmat joukkueet kamppailivat tiukasti joka tilanteessa. RCP osoitti kuitenkin vahvuutensa ja tehokkuutensa hyökkäyksissä, viimeistellen ratkaisevat maalit. Kotijoukkueen tehokkaimpana toimi Joona Jämsen. RB-Oulun maaleista vastasivat; Petteri Ranua, Kari Hiltunen sekä Juuso Koskelo.

Vikings 7 – 8 RB-Oulu

(1-1,3-3,3-4)

Viikonlopun toinen ottelu oli odotetusti jännittävä, kun reissun päällä olleet oululaiset vierailivat Nummelassa Vikingsin vieraana. Keskipäivällä pelatussa ottelussa nähtiin heti alusta asti, että kentällä oli kaksi erittäin tasaväkistä joukkuetta. Vikingsin hyvästä loppukirstä huolimatta RB- Oulu onnistui nappaamaan täyden pistepotin mukaan Ouluun.

Vikingsin onnistujina Tommi Böhling 2+0 ja Pietari Oksa 1+1. RB-Oulun tehokkaimpina Jussi Mettovaara 2+3, Olli Tahkola 2+1 sekä Joona Mettovaara 2+1.

Tältä näyttää sarjatilanne (15.1.24)

 

Ottelutallene RCP- RB-Oulu SM Kaukalopallo • Kausi 2023 • Jakso 8 • RC Pajulahti – RB-Oulu 13.1. | Ruutu

SM-sarja jatkuu ensi lauantaina, kun NapaKP matkaa Nummelaan Vikingsin vieraaksi. Ruutu ja ISTV näyttävät tämän ottelun suorana ja ilmaiseksi.

SM Kaukalopallon kaikki ottelut katsottavissa: Kaukalopallo

Viime viikonlopun tulokset ja tulevat ottelukierrokset nähtävissä: SM KAUKALOPALLO (torneopal.fi)