SM Kaukalopallon pelit tulevana viikonloppuna Kuopiossa ja Kempeleessä!

SM Kaukalopallo jatkuu taas joulun ja uuden vuoden jälkeen viikonloppuna 14.-15.1.2023 Kuopiossa ja Kempeleessä.
Luvassa on toiseksi viimeinen runkosarjan peliviikonloppu. Kaikki kuusi joukkuetta pääsevät taas pelaamaan.

Pelipaikat:
Tuplajäät Lippumäki, Rauhalahdentie 66, 70780 Kuopio
Kempelehalli, Koulutie 3, 90440 Kempele

 

SM Kaukalopallon runkosarja

14.1 Lippumäki, Kuopio

TNC-LaVi klo 11:30

LaVi-RCP klo 14:30

TNC-RCP klo 17:30

 

14.1 Kempele

RB-Oulu-K&K klo 12:10

NapaKP-K&K klo 17:30

 

15.1 Kempele

RB-Oulu-NapaKP klo 10:30

 

Otteluohjelma

 

Kaukalopalloliiton viestintä kysyi Team No Controlin päävalmentajalta Manu Pitkäseltä ennakkotunnelmia: TNC pitää SM Kaukalopallon kärkeä RC Pajulahden kanssa tasapistein 10 pisteellä, eikä TNC:llä ole vielä yhtäkään häviötä tullut SM Kaukalopallon aikana. Millä tunnelmilla TNC lähtee toiseksi viimeiseen runkosarjan viikonloppuun? Mitä odotuksia sinulla on etenkin tulevasta TNC-RCP ottelusta?

”Rovaniemen reissusta on vähitellen palauduttu ja kiva päästä pelaamaan taas kotipelejä Lippumäessä! Lauantaina on tiedossa taas kaksi tiukkaa ottelua ja tarvitaan erinomaisen hyvä suoritus, jotta pisteistä voidaan taistella. Tavoitteena viikonlopulle on, että saataisiin molemmista peleistä ehyt täysipainoinen suoritus. Ottelussa RCP:tä vastaan on hieno mahdollisuus lähteä hakemaan parannusta syksyn keskinäiseen otteluun, jossa ei oltu parhaimmillaan. Odotettavissa on lauantaina kaikkiaan kolme vauhdikasta kaukisottelua ja toivotaan, että kuopiolainen kaukalopalloyleisö löytää tiensä Lippumäen lehtereille runsaslukuisina. TNC kantaa oman kortensa energiakriisiin yhteistyössä yhteistyökumppaneidensa kanssa tarjoamalla otteluihin vapaan sisäänpääsyn.”

Myös RB-Oulun valmentajalta Olli Holopaiselta kysyttiin odotuksia viikonlopun peleistä. RB-Oulu on tällä hetkellä heti kärjen perässä 9 pisteellä.

”Nyt kun paikka final fourissa alkaa olla taputeltu, niin on hyvä keskittyä siihen pelin epäkohtiin ja jättää toimivat asiat vähän vähemmälle. Meidän tapauksessa tämä tarkoittaa hyökkäyspelaamiseen panostamista, että tulosta saadaan enemmän tehtyä. Tavoitteena on kuitenkin joka peli voittaa ja samaa koitetaan saavuttaa myös ensi viikonloppuna. Rovaniemeä vastaan on jopa pieni paikallispelin asetelma olemassa ja varmasti porukka siihen syttyy.”

 

Kuopiossa vapaa pääsy, Kempeleessä pääsylippu 10e, jolla pääsee kaikkiin peleihin.
Team No Control | Toivala | Facebook
RB-Oulu | Facebook

Kuopion pelit katsottavissa myös: SM Kaukalopallo | Ruutu ja Kaukalopallo – Ilta-Sanomat (is.fi)