SM Kaukalopallon Final Four pelataan 25.-26.3. Suolahdessa

Kaukalopallon SM-sarja huipentuu Suolahdessa 25.3.–26.3. pelattavaan neljän joukkueen lopputurnaukseen, Final Fouriin. Taistelusta Suomen mestaruuspokaalista, ”Kultaisesta Kotkasta”, povataan harvinaisen jännittävää.

– Mikä tahansa huipennukseen selvinneistä joukkueista voi voittaa mestaruuden, Kaukalopalloliiton toiminnanjohtaja Janne Borgström uskoo.

Suosikkina Suolahden energiatehokkaassa jäähallissa nähtävään viikonlopputapahtumaan lähtee kuopiolainen TNC, joka selvitti runkosarjan tappioitta. TNC:n päänahkaa havittelevat lahtelainen kaukalopalloylpeys RC Pajulahti (RCP), perinteikäs RB-Oulu sekä rovaniemeläinen NapaKP.

Lauantain välierissä kohtaavat TNC ja NapaKP (kello 13) sekä RCP ja RB-Oulu (kello 17). Sunnuntaina pronssiottelu alkaa kello 11 ja SM-finaali kello 15. Kaukalopalloliiton johto haluaa tarjota pelit ilmaiseksi katsojille.

– Uskon vankasti Suolahdessa nähtävän niin priimaluokan kaukista, että yleisökin yllättyy. Kaukalossa riittää taatusti vauhtia ja hienoa pallotaituruutta, jotain sellaista, jota lajissa ei ole hetkeen nähty, Borgström sanoo.

– Halusimme yleisölle vapaan pääsyn, jotta paikallisilla olisi matala kynnys tutustua tähän upeaan peliin. Äänekoski sijaitsee Suomen kartalla keskeisellä paikalla, ja näin vihreän siirtymän aikana on hienoa, että pelit voidaan pelata energiatehokkaassa hallissa.

Paikka: Sumiaistentie 27, 44200 Suolahti

Otteluohjelma ja tulokset: SM KAUKALOPALLO (torneopal.fi)

Runkosarjan sijoitukset: SM KAUKALOPALLO (torneopal.fi)

Pelit katsottavissa suorana: SM Kaukalopallo | Ruutu ja Kaukalopallo – Ilta-Sanomat (is.fi)

Äänekosken Kaupunkisanomat: Älyn äärellä – kaukalopallon SM-kulta ratkeaa Suolahdessa, Äänekosken jäähallilla | ÄKS (aksa.fi)

Lapsiperheitä varten viikonloppuna on laukaisupiste, jossa pääsee testaamaan omaa kaukalopallolaukaisunopeutta ja -voimaa! Mahdollisuus voittaa tuotepalkintoja!

Jokaiselle 50 ensimmäiselle lapselle jaetaan karkkipussi per ottelu!

Tervetuloa kaikille jännittämään, mikä joukkueista voittaa SM Kaukalopallon 2023 ja nostaa Kultaisen Kotkan yläilmoihin!
Vapaa pääsy!

SM Kaukalopallon voittajajoukkue saa palkinnoksi Kultaisen Kotkan.