SM Kaukalopalloa Kuopiossa 19.11.

SM Kaukalopallo jatkuu Kuopion Lippumäen jäähallissa 19.11.
Viikonloppuna vastakkain ovat kotijoukkue Team No Control, Lauritsalan Visa sekä Napapiirin Kaukalopallo.

TNC-NapaKP klo 11:00

Lavi-NapaKP klo 13:30

TNC-LaVi klo 16:00

Otteluihin on vapaa pääsy!
Kuitenkin ostamalla vapaaehtoisen 5 euron virtuaalilipun Mobilepaylla on mukana tuotearvonnassa jokaisen ottelun jälkeen.
Tarkemmat ohjeet lipun ostoon: Team No Control | Toivala | Facebook

Team No Controlin päävalmentajalta Manu Pitkäseltä kysyttiin joukkueen ennakkotunnelmia tulevasta viikonlopusta ja fiiliksiä vastustajajoukkueista:
”Kausi saatiin avattua Peurungassa 29.10 ihan kohtuullisesti, kun neljästä tarjolla olleesta pisteestä saatiin matkaan 3. Koko viisikon puolustuspeliä ja maalipaikkojen hyödyntämistä pitää vielä tehostaa, jotta tulevana viikonloppuna voidaan taistella tärkeistä sarjapisteistä. Viikonlopun vastustajat NapaKP ja LaVi tulevat varmasti pelaamaan vauhdikasta peliä, johon pitää pystyä vastaamaan heti ottelun ensimmäisistä vaihdoista alkaen. Meille tulee muutamia kokoonpanomuutoksia edellisten otteluiden kokoonpanoihin verrattuna. On mahtava juttu päästä pelaamaan taas kaukalopallopelejä Kuopiossa, varsinkin kun edellisistä Kuopiossa pelattavista otteluista aikaa on mennyt yli 7 vuotta. Ottelut pelataan varsin uudessa Lippumäen jäähallissa, jossa myös harjoittelemme viikoittain.”

Otteluohjelma

Kausiopas

Pelit katsottavissa:
SM Kaukalopallo | Ruutu
Kaukis-TV – Suomen Kaukalopaloliitto (kaukalopalloliitto.fi)
Kaukalopallo – Ilta-Sanomat (is.fi)