SM kaukalopallo: pudotuspelijoukkueet ovat nyt selvillä!

Viikonloppuna taisteltiin viimeisistä playoffs-paikoista

 

Tulokset viikonlopulta

 

Imatralla pelattiin jälleen viime viikon tapaan molemmat SM-sarjan kierrokset

RB Kikka 88:n Toni Silmäri kommentoi viime viikonlopun otteluita ja kulunutta kautta:

Lauantaina 10.2.

RB Kikka 88    4 – 6     RCP

(1-2,2-3,1-1)

”Pelin lähtökohdat oli selvät, pisteitä on pakko ottaa. Muutamaa tärkeää poissaoloa lukuun ottamatta, saimme jalkeille kolme ketjua. Taisteltiin kovasti, mutta paremmalleen ei voinut mitään. Joukkueiden materiaaleissa oli valitettavasti selkeä ero hallitsevan mestarin hyväksi.  Sipiläinen piti meitä pelissä mukana, mutta pelkästään hyvällä maalivahti- ja puolustuspelillä ei pelejä voiteta meidän tapauksessa. Emme saaneet taaskaan riittävästi vaarallisia tilanteita vastustajan maalille. Vastaavasti Pajulahdella oli jo ensimmäisessä erässä enemmän maalipaikkoja kuin meillä koko pelissä. ” 

Sunnuntaina 11.2.

RB Kikka 88    8 – 14    Vikings

(4-3,1-5,3-6)

”Sunnuntaina ei pelissä ollutkaan sen enempää panosta (joo teoreettinen mahdollisuus oli vielä, 23 maalin voitto olisi riittänyt meille). Itse pelihän oli alkuunsa kovaa kamppailua ja maaleja mätettiin vuorotahtiin. Tuntui, että molemmat joukkueet halusivat vain pelata hyvän pelin. Kunnes sitten pelistä tehtiin sellainen sirkus, jossa pahiten kärsijöinä olivat joukkueet. Positiivista oli, että katsojat saivat nähdä ainakin paljon maaleja. Tulevaisuudessa olisi suotavaa, että kiinnitettäisi huomiota yhtenäiseen linjaan säännöissä/tulkinnoissa. Tuomarit ovat TÖISSÄ peleissä ja kyllähän siitä pitää silloin saada palautetta jos on aihetta. Samoiten ihan päättävässä tahossa on pakko kuunnella joukkueita, yhdessä tätä hommaa tehdään joten yhteinen sävel on pakko olla.

Kausi kokonaisuudessaan näytti meille todella hyvin sen, mitä vaaditaan kaukalopallon pääsarjassa. Nuoria nälkäisiä pelaajia on pakko löytyä kaakon kulmalta ensi kaudelle, mikäli mielii pärjätä. Ei sarjaan ole mitään järkeä lähteä ”osallistumaan”. Aina pitää olla kevään pelit tähtäimessä. ”

Pudotuspeleissä pelaavat kaudella 23-24:

Team No Control, Kuopio

RC Pajulahti, Lahti

RB-Oulu, Oulu

Vikings, Nummela

Runkosarjan viimeiset kierrokset pelataan tulevana viikonloppuna Oulussa ja Rovaniemellä. Playoffs-ottelut käynnistyvät 24.-25.2. viikonloppuna. Ottelut pelataan paras kolmesta systeemillä.

Ottelutallenne RB Kikka 88 – RCP: SM Kaukalopallo • Kausi 2023 • Jakso 10 • RB Kikka 88 – RC Pajulahti 10.2. | Ruutu

Kaikki SM Kaukalopallon ottelut: Kaukalopallo.tv