SM Kaukalopallo jatkuu 29.10 Peurungassa

SM Kaukalopallon runkosarjan toiset ottelut pelataan Peurungan jäähallilla lauantaina 29.10.
SM Kaukalopallon pääsevät nyt aloittamaan K&K (Jyväskylä), Team No Control (Kuopio) sekä RC Pajulahti (Lahti).

K&K – TNC klo 11:30

RCP – TNC klo 14:30

K&K – RCP klo 19:00

Kotijoukkueen K&K:n joukkueenjohtaja Petteri Hildén  kertoo joukkueen valmistautumisesta viikonlopun peleihin ja joukkueen kunnosta:
”Joukkue on valmistautunut SM-sarjan avaukseen kovalla asenteella ja treenillä ja viime viikonlopun Suomen Cup-reissulla. Muutama pelaaja on käynyt kesän aikana myös ulkomaanleireillä.
Kesällä on treenattu hyvin ja peruskunto on kaikilla pelaajilla edelleen nousussa.  Huippukuntoa ajoitetaan sitten kevään peleihin.”

Paikan päälle pääsee katsomaan pelejä tai pelit voi katsoa myös suorana: SM Kaukalopallo | Ruutu, Kaukalopallo – Ilta-Sanomat (is.fi) tai Kaukis-TV – Suomen Kaukalopaloliitto (kaukalopalloliitto.fi)

Kausiopas (kaukalopalloliitto.fi)

SM KAUKALOPALLO (torneopal.fi)