Päivitettyä koronatietoa

Koronatilanteen heikentyessä myös urheiluun kohdistuvat rajoitukset tiukentuvat koskien ottelutapahtumien järjestämistä, yleisöä ja liikuntatilojen käyttöä. Näin ollen vallitseva koronatilanne vaikuttaa kevätkaudella eri sarjatasojen harjoittelu- ja kilpailutoimintaan.

Suomen Kaukalopalloliitto ry noudattaa kaikessa toiminnassaan viranomaisohjeita ja tukeutuu tulkinnoissaan Suomen Olympiakomitean lajeille antamiin ohjeisiin. Tästä löydät Olympiakomitean koronasivuston: Ajankohtaista tietoa koronavirustilanteen vaikutuksesta urheiluun

Aluehallintovirastojen asettamat rajoitukset ovat aluekohtaisia, ja vaihtelevat sekä laajuudeltaan että voimassaoloajaltaan. On tärkeää, että toimijat tarkastavat oman paikkakuntansa tilanteen AVI:n sivuilta ja noudattavat paikallisten viranomaisten sekä kaupunkien, kuntien ja tilanhaltijoiden antamia ohjeita ja suosituksia.

Tästä löydät voimassa olevat yleisötilaisuuksien kokoontumisrajoitukset ja tilojen käyttöä koskevat rajoitukset.

Muutoin kaukalopallotoiminta seuroissa voi jatkua vallitsevien rajoitusten puitteissa paikallisia ohjeita noudattaen. Mikäli paikalliset rajoitukset eivät toisin määrää, voi lasten ja nuorten valtakunnallinen ja alueellinen kilpailutoiminta jatkua. Ottelusiirtoihin tulee kuitenkin varautua, ja toivomme jälleen kärsivällisyyttä kaikilta toimijoilta asian suhteen.

Liitto seuraa pandemiatilannetta sekä viranomaispäätöksiä säännöllisesti. Seuroja ja joukkueita kehotetaan tekemään samoin ja informoimaan myös Kaukalopalloliiton henkilöstöä ja alueita paikallisen tilanteen olennaisista muutoksista. Liitto tiedottaa seuroja viiveettä, kun sen osalta ohjeistuksiin tulee muutoksia. Mikäli koronatilanne ja rajoitukset pitkittyvät, voi kilpailunjärjestäjä tehdä muutoksia sarjajärjestelmiin käynnissä olevaa kautta koskien. Tätä tilannetta arvioidaan Kaukalopalloliiton liittohallituksessa ja alueiden hallitusten tammi- ja helmikuun kokouksissa.

 

Koronatilanteen vaikutus liiton tapahtumiin

Naisten SM ja Työpaikkojen SM: Turnaukset siirtyvät vallitsevan koronatilanteen vuoksi myöhempään kevääseen

Avoin SM ja Ikämiehet: Avoimesta SM-turnauksesta ajankohdasta tehdään kysely seuroille. Ikämiesten SM-turnaukset pyritään pelaamaan suunnitellusti.

 

Lisätiedot:  

Toiminnanjohtaja Janne Borgström, janne.borgstrom@kaukalopalloliitto.fi ,  p. 044 3272 026