Ikämiesten Suomen Mestaruudet ikäluokissa 55-75 -vuotiaat ovat ratkenneet!

Suomen Kaukalopalloliiton järjestämä viimeinen SM-turnaus kauteen 2022-2023 tuli pelattua viime viikonloppuna 15.-16.4., kun Peurungassa ja Suolahdessa ratkottiin ikämiesten Suomen Mestaruudet ikäluokissa 55-75 -vuotiaat. Kaiken kaikkiaan turnausviikonloppuna mukana oli peräti 24 joukkuetta. Kaikki mukana olleet joukkueet löytyvät: Ikämiesten SM – Suomen Kaukalopalloliitto

Kaikki viikonlopun tulokset nähtävissä: Kaukalopallo tulospalvelu (torneopal.fi)

55- vuotiaiden sarjan Suomen Mestariksi pelasi Bewe Sport Helsingistä. SM-hopeaa Akatemia55:lle Jyväskylästä ja SM-pronssia PP-55:lle Oulusta.  Finaalissa Bewe voitti Akatemia55 maalein 7-2, kun taas pronssiottelussa PP-55 voitti heinolalaisen HRB-Sharksin 5-2. Turnauksen arvokkain pelaaja oli mestarijoukkueen Risto Salminen.

Ikämiehet SM -55 (torneopal.fi)

55-ikäluokan Suomen Mestari Bewe Sport.

55-ikäluokan SM hopeaa Akatemia55:lle.

55-ikäluokan SM-pronssia PP-55:lle.

55-ikäluokan arvokkain pelaaja Risto Salminen.

60-vuotiaiden sarjan Suomen Mestariksi pelasi Töölön Vesa Helsingistä. SM-hopeaa Helsingin Hooksille ja SM-pronssia Bewe Sportille Helsingistä. Finaalissa Töölön Vesa voitti Helsingin Hooksin maalein 4-0. Pronssipelissä vastakkain olivat Bewe Sport ja lappeenrantalainen Aikapojat. Varsinaisella peliajalla peli päättyi 4-4, jonka jälkeen Bewe voitti rangaistuskuljetuskilpailun jälkeen.  Turnauksen arvokkain pelaaja oli mestarijoukkueen Jyri Inkinen.

Ikämiehet SM -60 (torneopal.fi)

60-ikäluokan Suomen Mestari Töölön Vesa.

60-ikäluokan SM-hopeaa Helsingin Hooksille.

60-ikäluokan SM-pronssia Bewelle.

60-ikäluokan arvokkain pelaaja Jyri Inkinen.

65-vuotiaiden sarjassa Suomen Mestariksi pelasi Töölön Vesa Helsingistä. SM-hopeaa Oulun Pallo -75:lle ja SM-pronssia lappeenrantalaiselle Aikapojille. Finaalissa Töölön Vesa voitti Oulun Pallo-75:n maalein 7-3. Pronssiottelussa Aikapojat voittivat Bewen maalein 3-0. Turnauksen arvokkain pelaaja oli mestarijoukkueen Erkki Korhonen.

Ikämiehet SM -65 (torneopal.fi)

65-ikäluokan SM-voittaja Töölön Vesa.

65-ikäluokan SM-hopeaa Oulun Pallo-75:lle.

65-ikäluokan SM-pronssia Aikapojille.

65-ikäluokan arvokkain pelaaja Erkki Korhonen.

70-vuotiaiden ikäluokassa Suomen Mestariksi pelasi Köhniö United Jyväskylästä. SM-hopeaa Bewe Sportille Helsingistä ja  SM-pronssia Oulun Pallo -75:lle.  Finaalissa Köhniö United voitti Bewen maalein 2-1. Pronssipelissä Oulun Pallo-75 voitti oululaisen Kiikun maalein 7-0.  Turnauksen arvokkain pelaaja oli mestarijoukkueen Eino Otsala.

Ikämiehet SM -70 (torneopal.fi)

70-ikäluokan Suomen Mestari Köhniö United.

70-ikäluokan SM-hopeaa Bewelle.

70-ikäluokan SM-pronssi Oulun Pallo-75:lle.

70-ikäluokan arvokkain pelaaja Eino Otsala.

75-vuotiaiden sarjan Suomen Mestariksi pelasi Kiiku Oulusta ja SM-hopeaa Kapa Teamille Espoosta. Kiiku voitti molemmat pelit, joissa joukkueet pelasivat vastakkain. Sarjassa oli vain kaksi joukkuetta. Turnauksen arvokkain pelaaja oli mestarijoukkueen Juhani Kujari.

Ikämiehet SM -75 (torneopal.fi)

75-ikäluokan Suomen Mestari Kiiku.

75-ikäluokan SM-hopeaa Kapa Teamille.

75-ikäluokan arvokkain pelaaja Juhani Kujari.