Flexolle pisteet Porvoosta

Hamarin Elo – Flexolahti

7-9 (3-3, 4-3, 0-3)

Hamarin Elon otteluraportti:

Elon ja Flexolahden kolmas kohtaaminen tällä kaudella päättyi jälleen Flexon voittoon. Kauden edelliset kohtaamiset olivat päättyneet 7-7, 8-7 ja nyt 9-7.

Elo aloitti pelin pirteästi, hallitsi pelitapahtumia ja maalipaikkoja oli monta peräkkäin, mutta jos ei saa sisälle niin kyllä kaveri rokottaa. Vajaa viisi minuuttia ja viime kauden Elossa pelannut Jani kylmämaa  teki ottelun avausmaalin aivan yläputken viereen.  Blomberg vei Flexon jo 2-0 johtoon ennen kuin Pelkonen kavensi. Kiiskinen vieei taas Lahden porukan kahden maaliin johtoon. Hankkio oli kuitenkin erimieltä ja iski kaksi peräkkäistä maalia ja näin erätauolle mentiin 3-3 tilanteessa.

Toisen erän aloitti Elo hyvin, ensin Pelkonen iski maalin ylivoimalla Hautajoen syötöstä ja peli oli hyvin hallussa. Ottelun puolivälissä Flexo tasoitti siniviivalta lähteneellä laukauksella (meni ehkä hieman helposti). Elo siirtyi uudestaan johtoon, kun Luoto onnistui vihdoinkin. Taisi melkoinen gorilla tippua kaverin selästä jäälle.

Järvisen normaalilla pomppumaalilla Elo siirtyi 6-4 johtoon, kun pallo pomppi sisään Flexon pelaajaan luistimesta. Heti perään Flexo kavensi, mutta Pelkonen vei illan kolmannella Elon jo 7-5 Elon johtoon. Ennen erätaukoa Venäläinen kavensi vielä tärkeällä maalilla tilanteeksi 7-6.

Kolmas erä näytti, että tasaisessa pelissä ei ole varaa yhtään hölmöihin jäähyihin, kaksi jäähyä Elolle ja Flexo johtaa 8-7. Samalla kun Elo tuskaili maalin tekemisen kanssa ja Lempinen näytti mallia torjunta taidoista, niin Flexo viimeisteli vielä loppulukemat 9-7 viimeisellä minuutilla.

+ hyvä ja viihdyttävä kaukispeli kokonaisuudessaan

+ Flexon taisteluilme

– Elo aivan liikaa ykköskentän varassa

– pitää pysyä poissa jäähypenkiltä

Tällä tappiolla Elo tippui sarjan neljänneksi ja tarvitsee ehdottomasti voiton seuraavasta pelistä, joka on jo onneksi lauantaina Porvoossa klo 13.45 alkaen, kun sarjakakkonen Duo-96 Jämsästä on tuomassa Elolle joululahjoja…. ainakin toivottavasti.