Flexolahti täyden pistepotin kanssa kotiin Kuopiosta

 

Flexolahti täyden pistepotin kanssa kotiin Kuopiosta

11.11.2013 16:40

TNC:n tekemät otteluraportit

TNC – FLEXOLAHTI 4-12 (3-7)

Isänpäivän ensimmäisessä kaukalopallon SM-sarjan ottelussa TNC kohtasi Flexolahden Päijät-Hämeestä. Ottelu lähti liikkeellä lahtelaisten komennossa. Kuopiolaiset eivät pysyneet Flexolahden vauhdissa mukana ja 10 minuutin kohdalla oli taululla lukemat 0-5. Tämän jälkeen TNC pääsi peliin mukaan ja Janne Mönkkösen ja Lauri Vehniäisen maaleilla TNC pääsi kaventamaan peliä. TNC:n puolustaja Juho Mähönen tälläsi viivasta SM-uran avausmaalin, mutta Flexo hyödynsi paikkansa erän lopussa tehokkaasti vieden ensimmäisen erän 3-7.

Toisessa erässä TNC:n neljännen maalin teki Kalle Tenhunen. Ottelun lopussa TNC jäähyili ja lahtelaiset löivät taululle lukemat 4-12. Flexo oli kaikilla osa-alueilla kuopiolaisia edelle. Pelinopeus ja maalintekotehokkuus sekä röyhkeät nousut maalille olivat liikaa TNC:lle ja näin kauden ensimmäinen tappio oli tosiasia.

TNC – HAMARIN ELO 4-5 (1-2)

Sunnuntaina klo 16.00 TNC kohtasi  toisessa ottelussaan Hamarin Elon Porvoosta. Ottelun alkuminuuteilla Teemu Liljan takana verkot heilahti ja TNC joutui jälleen takaa-ajana asemaan. Ajassa 11:03 TNC:n kapteeni Jani Rönkkö tasoitti ottelun ja TNC:n peli-ilme parantui ottelun edetessä. Elo rokotti vielä erän lopussa ja tauolle mentiin lukemissa 1-2.

Toinen erä oli tasainen ja joukkueet tekivät maaleja vuorotellen. Kuopiolaisten toisen erän maaleista vastasivat Markus Venäläinen, Janne Mönkkönen ja Lauri Vehniäinen. Ottelun edetessä tilanteessa 4-4 TNC hallitsi toista erää hakien ottelun ratkaisua. Elon Timo Halme kuitenkin sijoitti puolustajan jaloista pallon maaliin ajassa 42:14 ja se jäi ottelun voittomaaliksi. Toiseen peliin TNC paransi huimasti peliään ja runsaista maalintekopaikoista huolimatta viimeistelyyn jäi paljon parannettavaa.

 

Viikonlopun otteluiden tulokset:

Etelä

TNC – Flexolahti 4-12

Flexolahti – Hamarin Elo 8-7

TNC – Hamarin Elo 4-5

Pohjoinen

Veltot – Top-Team 91 1-15

RB-Oulu – Norsut 7-9

RBA – Veltot 17-0

NapaKP- RBA 4-8